top of page

Hifu/RF Microneedling | Feel like a celebrity at Skintology

Bijgewerkt op: 23 mei 2019

Bij Skintology kun je terecht voor behandelingen die razend populair en bekend zijn onder vele wereldsterren.

Wij brengen deze top behandelingen naar Nederland in hartje Tilburg. Veel behandelingen die we bij Skintology aanbieden op het gebied van huidverbetering en huidverjonging zijn nog niet te verkrijgen bij andere schoonheidssalons en klinieken in Nederland of zit er een fors prijskaartje aan. We willen dat beauty voor iedereen toegankelijk is. Beauty For Everybody zit in onze DNA.


In deze blog willen we graag HIFU en RF Microneedling uitlichten. Beide behandelingen werken aan de huidverstrakking en geven prachtige resultaten. Mooi aan deze behandelingen is dat je gewoon met je dagelijkse routine door kan gaan.

HIFU, ook wel bekend als Ultherapie, staat voor High Intensity Focused Ultrasound.

Het is een behandeling waarbij ultrasound wordt gebruikt om nieuwe collageenaanmaak te stimuleren. De HIFU is bijzonder geschikt voor hals, decolleté en kaaklijn. Ook het voorhoofd, de slapper wordende huid onder de ogen, kraaienpootjes en wangen kunnen goed worden behandeld. De HIFU kan al vanaf een leeftijd tussen 30 – 40 jaar ingezet worden om het collageen niveau op peil te houden. Het duurt ongeveer 2-3 maanden totdat het resultaat optimaal is. Het is vaak voldoende om 1 behandeling per jaar te ondergaan. We hebben momenteel een mooi introductieaanbieding op de HIFU behandeling. Kijk via MAKE RESERVATION naar een actueel aanbod met onze Beauty Deals!

RF Microneedling is één van de meest effectieve anti-verouderingsbehandelingen op dit moment.


Microneedling samen met RF* warmte stimuleert nieuwe collageenaanmaak. Hierdoor worden rimpels, een hangende huid en zelfs littekens aanzienlijk minder zichtbaar. Deze behandeling adviseren we vanaf een leeftijd van 40 jaar. De eerste effecten na de RF Microneedling zijn al na 2-3 weken zichtbaar. Een optimaal resultaat bereik je na 2-3 maanden. Afhankelijk van de huidconditie kan deze behandeling om de 4- 5 maanden herhaald worden. Vele BN-ers zoals Isa Hoes,  Medina Schuurman, en Angela Groothuizen, hebben inmiddels deze behandeling uitgeprobeerd en zijn razend enthousiast in hun verhalen op Instagram. Isa zweert bij 3 behandelingen.

Andere top behandelingen die we bij Skintology toegankelijk maken zijn Carboxytherapie en PlexR. Daar vertellen we graag over in onze volgende blog. Meer informatie vindt u ook op de pagina TREATMENTS.

Informeert u bij onze artsen en huidspecialisten naar de mogelijkheden.


*Radiofrequentie


Commentaires


bottom of page