top of page
NeoGen Plasma

Met de NeoGen plasmabehandelingen (met plasma gevormd uit medische stikstof) kunnen we de huid snel en nauwkeurig vernieuwen, ongeacht leeftijd of huidskleur. Het plasma wordt door de gehele huidarchitectuur opgenomen en zorgt voor een activatie van collageen wat het vernieuwingsproces van de huid versnelt. Met als resultaat een vollere, egalere en verfijnde huid.

 

De behandeling

Voor de behandeling reinigen we de huid en behandelen we deze met een hydraterend masker. De te behandelen huid mag niet gebruind zijn door de zon, zonnebank of een zelfbruiner. Het is aan te raden om uw huid ook thuis, in minimaal twee weken voor de behandeling goed te hydrateren met een serum, crème en zonnebescherming. Vergeet daarbij niet om voldoende water te drinken. Wanneer de huid niet (voldoende) gehydrateerd is, kan dit effect hebben op de resultaten en downtime van de behandeling.

 

De behandeling kan eventueel met een lokale verdoving worden uitgevoerd. Het plasma van de behandeling voelt als warmtepulsen op de huid. Hierbij vormt zich een natuurlijke beschermmantel op de huid. De gecontroleerde stroom energie (anders dan bij alle handheld apparatuur) zorgt voor een egale verspreiding van warmte die de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Met meer dan 50 studies als bewijs, is de NeoGen Plasma onafhankelijk beoordeeld in effectiviteit, veiligheid en toepasbaarheid.

Het behandelde gebied ziet er de eerste uren vaak rood uit. Vervolgens zal de huid gaan verkleuren van rood, naar bruin. Deze verkleuring zal binnen enkele dagen verdwijnen - het resultaat is een egale, frisse huid waarbij eventuele kleurverschillen zijn vereffend. De huid zal compacter en steviger aanvoelen, eventuele fijne lijntjes zijn minder zichtbaar en littekens zijn verzacht.

Deze behandeling is geschikt voor de behandeling of vermindering van

- Rimpels

- Zonschade en pigmentatie

- Acne

- (bevallings-)littekens

- Ooglift (onder en boven)

- Facelift

- Psoriasis

- Melasma

- Pigmentlasesies

- Porieverfijning

- Striae

Contraindicaties

Niet geschikt als u niet in staat bent voor algehele chirurgie
Keloïdale littekens
Aanwezige actieve infecties

Isotretinoïne

Voorbehandeling

Voordat de behandeling start, neemt uw behandelaar afbeeldingen met u door van de te verwachten resultaten, afgesproken behandelprotocol en de realistische verwachting van de behandeling. Ook zullen er foto’s gemaakt worden van het te behandelen huidgebied. Zorg voor een make-up loze huid en verwijder eventuele contactlenzen. Geruime tijd voor de behandeling brengt u (zoals beschreven op de bijsluiter) de lokale verdovende crème aan. Zorg dat uw huid schoon is (zonder make-up of verzorging). De behandelaar zal voor het starten deze crème verwijderen met een gaasje en een testpuls plaatsen. Na het beoordelen van de testpuls zal de gehele behandeling starten.

Na de behandeling

Afhankelijk van de intensiteit is na de behandeling uw huid rood, kan licht gezwollen zijn en voelt branderig en warm aan. In de meeste gevallen wordt geadviseerd niets op de huid aan te brengen of de huid niet te koelen. Indicatie afhankelijk kan de behandelaar ervoor kiezen een verkoelend masker aan te brengen om de roodheid en zwelling te doen slinken.

Nazorg en instructies voor thuis

● Draag een SPF 50 bij blootstelling aan direct zonlicht

● De huid gedurende de herstelperiode niet manipuleren, behandelen of anderzijds blootstellen aan frictie of anderzijds vergelijkbare trauma’s of behandelingen. Dit geldt ook voor zwemmen, sauna en vergelijkbare activiteiten.

Boek uw afspraak
skintology_elinenijburgphotography-3.jpg
5871CDC0-BFD3-40B1-A88B-D0EB01263839.JPG
bottom of page