top of page

Chantarelle

Distributie- en trainingscentrum

Chantarelle is al meer dan 10 jaar het meest innovatieve merk wat erg nauw samenwerkt met diverse dermatologische laboratoria. Hun missie is dan ook om zich aan te sluiten bij de nieuwste technologieën met specifieke wetenschappelijke kennis en vooruitstrevende oplossingen.

De innovatie van Chantarelle uit zich in de extensieve lijst aan producten die huidverbetering en huidverjonging tot doel heeft. We kennen bijvoorbeeld geen ander cosmetica merk dat meer dan 20 innovatieve (fruit)zuren aanbiedt. Hierdoor kunnen we de belofte naar onze klanten doen dat we voor elke klant een op maat samengesteld behandeling kunnen aanbieden. Wat Chantarelle echt uniek maakt en waardoor het zich uitstekend voor Skintology leent, is dat al hun producten samen werken met onze innovatieve apparatuur. Het effect van Chantarelle is vanaf de eerste behandeling al zichtbaar omdat we de actieve ingrediënten met behulp van de apparatuur in de diepere huidlagen kunnen inbrengen. 

Door hun prachtige en innovatieve producten heeft Chantarelle in de afgelopen jaren veel nieuwe markten weten te veroveren. Hun producten zijn heel populair geworden in landen als VK, Rusland en in veel landen in het Midden Oosten. Skintology is trots om de eerste beautylounge- en clinic in Nederland te zijn die met Chantarelle samen werkt. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak ter kennismaking met dit hoogwaardige en exclusieve merk!

Chantarelle1.jpg
Zdjecie1 (4).jpg

Over Chantarelle

Meer weten over Chantarelle? Neem vrijblijven contact met ons op en wij vertellen graag meer over dit bijzondere merk!

Chantarelle Trainingen

Trainingen omtrent het gebruik van producten i.c.m. apparatuur. Wij helpen graag bij het behalen van optimale resultaten

Plan een training
Chantarelle_edited.jpg

Chantarelle producten/distributie

Bestel hier Chantarelle-producten

Plaats een bestelling
bottom of page