top of page
Nazorg

Hoe de huid te behandelen, na een behandeling of ingreep.

Na het ondergaan van een behandeling of ingreep, krijgt u afhankelijk van de door u ondergaande behandeling, informatie rondom nazorg van ons mee, zowel mondeling als schriftelijk. Dit kan bijvoorbeeld het advies zijn om uit de zon te blijven, geen alcohol te drinken en/of loszittende kleding te dragen.

De beperkingen na een behandeling of ingreep zijn geheel afhankelijk van datgene dat je laat doen. Wil je graag vooraf weten waar je aan toe bent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op over de betreffende nazorg van de behandeling waar jij een voorkeur voor hebt.

Heb je een ingreep, of ben je van plan een ingreep te ondergaan bij Dr. Decates? Dan voorziet hij je van alle relevante informatie rondom je ingreep.

Bij complicaties

Heeft u een complicatie na een behandeling of behandeling met injectables? Neem contact met ons op voor de beste hulp.

Heel soms komt het voor dat een filler niet op de juiste manier word ingespoten. Dan word er bijvoorbeeld een bloedvat geraakt of is er een aanraking onder de huid met bacteriën. Het heeft meerdere mogelijke oorzaken. Op dit moment doet Dokter Decates onderzoek naar het verband tussen je DNA, Immuunsysteem, Bacteriën en complicaties.

Heeft u een complicatie na een behandeling met een filler? Neemt u dan met spoed contact op met Dokter Decates of maak een afspraak via onze website.

bottom of page