top of page
HydraFacial™

The best skin of your life

De HydraFacial™ behandeling zorgt grondig voor de huid. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door middel van een Vortex-Fusing™, dat wil zeggen insluizing van anti-oxidanten, peptides en hyaluronzuur.

De HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling die onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel of wachttermijn. Deze medische behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief. De HydraFacial™ serums richten zich specifiek op huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijdde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffen huidbeeld en vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels.

HydraFacial™ verbetert de kwaliteit van de huid en maakt het de huid gezond zodat je de beste huid van je leven ervaart. Hydrafacial™ is een 2 fase proces: de cabine behandeling aangevuld met een dagelijkse verzorging.

 

Jouw HydraFacial™ resultaten kunnen verlengd worden door het gebruik van de dagelijkse verzorgingsproducten–dezelfde ingrediënten in de serums vind je ook terug in de producten voor thuisgebruik. De HydraFacial™ LEDlicht-therapie modus voorziet in toegevoegde voordelenbij een HydraFacial™ behandeling.

Het rode LED licht wordt gebruikt voorde verbetering van de huidstevigheid en weerstand. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijnelijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.

Het blauwe LED licht is zéér interessant voor mensen die lijden aan een vette huid of acné. Het remt namelijk de productie van talg en doodt de bacteriën.

 

HydraFacial™ is dé favoriete behandeling voor vele film-&muzieksterren voordat men op de rode loper moet gaan wandelen en wordt zelfs geapprecieerd door de prins en prinses van Monaco! In Amerika zie je de HydraFacial™ op verscheidene televisie stations zoals Fox, NBC, ABC, CBS The Doctors TV show, Allure Magazine,Essence Magazine, InStyle Wedding Magazine, en vele anderen. Je vindt de prijzen van deze behandeling in onze boekingsapp.

skintology_elinenijburgphotography-18.jpg
skintology_elinenijburgphotography-19.jpg
bottom of page