top of page

Filosofie Skintology

Because one size doesn't fit all

Welkom op de website van Skintology Skin Centre en Huidtherapie. Hier vind je de meest innovatieve aanpak gebaseerd op internationale wetenschap en topspecialisten vanuit verschillende achtergronden. Skintology werkt vanuit het principe ‘one size doens’t fit all’, waardoor de invulling per behandeling of traject afhankelijk is van je persoonlijke behoeften, huidconditie, aandoening en het budget. Voor de behandelingen maken we gebruik van de meest effectieve medische apparatuur. We vertellen je er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw wensen en brengen we de conditie van je huid in kaart. Op basis van deze informatie kijken we welk behandelplan of begeleiding het beste bij jouw wensen aansluit en hoe we deze het beste kunnen afstellen op de behoeften van je huid en jouw leefstijl.

Bij Skintology geloven we dat een gezonde huid niet enkel van buiten komt. Daarom bestaat ons assortiment niet enkel uit verzorging en bescherming. We werken ook samen met andere zorgaanbieders zodat een totaal pakket van complementaire zorg kan worden aangeboden.

We stellen graag samen met jou, op basis van jouw wensen een geschikt behandel plan op. Je vindt onze prijzen in de boekingsapp. Neem gerust contact op voor al onze mogelijkheden.

Skintology is een huidtherapeutische kliniek, gespecialiseerd in medische en cosmetische behandelingen. Het team bestaat uit huidtherapeuten (Huitherapie) en allround schoonheidsspecialisten (Beauty).

bottom of page