top of page

Filosofie Skintology

Because one size doesn't fit all

Welkom op de website van Skintology Skin Centre. Hier vind je de meest innovatieve behandelingen gebaseerd op internationale wetenschap en topspecialisten vanuit verschillende achtergronden. Skintology werkt vanuit het principe ‘one size doens’t fit all’, waardoor de invulling per behandeling afhankelijk is van je persoonlijke behoeften, de huid en het budget. Voor deze behandelingen maken we gebruik van de meest innovatieve apparatuur, gebaseerd op internationaal wetenschappelijk onderzoek. We vertellen je er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw wensen en brengen we de conditie van je huid in kaart. Op basis van deze informatie kijken we welk behandelplan het beste bij jouw wensen aansluit en hoe we deze het beste kunnen afstellen op de behoeften van je huid en jouw leefstijl.

Bij Skintology geloven we dat schoonheid niet enkel van buiten komt. Daarom bestaat ons assortiment niet enkel uit verzorging en bescherming maar bieden wij ook voedingssupplementen aan en advies van een voedingscoach en/of orthomoleculaire therapeut. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een Skin DNA-test gericht op de vijf categorieën van huidveroudering en geven wij je graag advies over een gezonde levensstijl. We stellen graag samen met jou, op basis van jouw wensen een geschikt behandel plan op. Je vindt onze prijzen in de boekingsapp. Neem gerust contact op voor al onze mogelijkheden.

bottom of page