top of page
Beauty by Skintology

Your Beauty Destination

Schoonheidsspecialisten

Bij Skintology werken wij met twee disciplines, namelijk huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Wij zijn enorm trots op ons teamwork en deze combinatie in ons bedrijf.

 

Men wilt geholpen worden met complexe hulpvragen over de huid (Huidtherapie), maar er zijn ook mensen bij die het fijner vinden om heerlijk te ontspannen en beauty improvement behandelingen te ondergaan (Schoonheidsspecialisten). 

Binnen Skintology hebben beiden disciplines goede kennis en vaardigheden. Wij ondersteunen elkaar waar nodig. 

Wie zijn wij en wat doen wij?

Michelle

Huidspecialist 

Michelle werkt al sinds 2019 bij Skintology en behaalde onder andere haar acne, bindweefsel en buccal massage specialisatie. Daarnaast behaalde ze in 2023 haar HBO Bachelor Social Work, propedeuse.  Naast haar kennis omtrent acne behandelingen, skin improvement (body and face) en het verminderen van littekens, geeft ze ook heerlijk ontspannende behandelingen en huidverbeterende massages!

"Samen met u kijk ik waarmee ik u kan helpen. We bespreken samen uw hulpvraag en stellen een plan op wanneer nodig. Ik bied u een luisterend oor en sta voor u klaar! Voelt u zich vooral comfortabel bij mij". 

Narwan

Huidspecialist

Narwan is een nieuw gezicht bij Skintology. Ze heeft de opleiding schoonheidsspecialiste afgerond en heeft veel kennis over huidverzorging producten. Daarnaast geeft ze heerlijk ontspannen en verzorgende behandelingen, zoals de Hydrafacial ed. Wanneer u met Narwan in gesprek gaat, zult u merken dat u zich al snel op uw gemak voelt. Narwan is een open spontane dame, met een vlotte babbel, die graag voor u klaar staat.

Milo

Stagiaire. Schoonheidsspecialist i.o.

Milo is sinds september 2022 stagiaire bij ons. Hij studeert allround schoonheidsspecialist. U zult hem zien binnen ons bedrijf, op de woensdagen. Deze topper is leergierig en goed in het geven van gezichtsbehandelingen.

Face and Body- Improvement

Feel good everyday! From inside and outside.

bottom of page