top of page

Chantarelle: Filosofie, Agemelan, Plant Plasma & Sebumelan

Bijgewerkt op: 5 feb. 2020

Inleiding

We zijn al jaren fan van de producten en apparatuur van Chantarelle. We zijn gestart als eerste Chantarelle verkooppunt van Nederland, inmiddels zijn we daarnaast ook trainingscentrum. Sinds kort hebben we drie nieuwe innovatieve lijnen van Chantarelle mogen introduceren in onze salon waar we erg enthousiast over zijn. In deze blog lees je meer over de filosofie, ingrediënten en resultaten van Chantarelle en de productlijnen die zij hebben uitgebracht.


Het mooie aan de verzorgingsproducten van Chantarelle voor thuis, is dat deze de aansluiten op de producten en apparatuur die we tijdens behandelingen gebruiken. Op deze manier behaal je optimale resultaten.

Filosofie

Chantarelle is een merk bestaande uit dermocosmetica en cosmeceuticals (verzorgingsproducten die niet onder 'medicatie' vallen maar met een vele male groter effect op de huid dan eenvoudige cosmetische producten) bestaande uit verschillende bioactieve en innovatieve ingrediënten.


De formules van Chantarelle zijn gebaseerd op de nieuwste onderzoeken uit de biotechnologie en de farmacie, evenals waardevolle ingrediënten uit de natuur, waardoor een innovatieve kwaliteit van preparaten met een hoge efficiëntie ontstaan. De behandelingen en verzorging van Chantarelle zijn daarnaast pijnloos, niet-invasief, ideaal als alternatief voor medische therapieën en dierproefvrij. Daarnaast voert het bedrijf ook een aantal wetenschappelijke onderzoeksprojecten in opdracht van de Europese Unie uit.

Agemelan

De Agemelan Holistic-lijn van Chantarelle biedt huidverzorging voor thuis die zich richt op verjonging en vernieuwing van de huid. Deze holistische verzorgingslijn vermindert pigmentatie en vertraagt het verouderingsproces door collageen en de huidstructuur te herstellen en hydrateren, de bovenste huidlaag te verstevigen en door middel van een detox werking. Zo onderhoud en stimuleer je de huid tussen je schoonheidsbehandelingen door op een professionele manier.


Belangrijke ingrediënten: Aquitide,Nisinodix®, L-ascorbinezuur complex met allantoïne, ingekapseld vitamine C complex, kurkumina, berendruif, SepiliftTM DPHP, en vele andere werkzame stoffen


Plant Plasma

Plant plasma richt zich op huid vernieuwing door middel van natuurlijk groeistimulators uit planten die hetzelfde effect hebben op menselijke huid. Op deze manier worden poriën verfijnd, verbeterd de elasticiteit en hydratatie en het collageen en worden rimpels en lijntjes verminderd.


Belangrijke ingrediënten: Epidermal Growth Factor, Transforming Beta Growth Factor, Filmexel®, EquibiomeTM, Hyaluronzuur, bio-chromoforen en minerale filters tegen UVA/UVB.


Sebumelan Holistic

De Sebumelan Holistic lijn is speciaal ontwikkelt voor mensen met een vette/gecombineerde, gevoelige huid. Dat maakt deze lijn is uniek in zijn soort, aangezien er maar weinig producten zijn die specifiek voor de vette én gevoelig huid op de markt zijn. Deze productlijn heeft een pH van 4,5.


De producten verbeteren de huidbarriere waardoor de huid minder vocht verliest, vermindert pigmentatie, roodhuid, talgproductie van de huid en oneffenheden.

Belangrijke ingrediënten: Vecticell Omega (versterkt de lipide barrière van de huid en vergroot het zelfherstellende vermogen van de huid), Nisinoxid (anti bacteriële en herstellende werking, werkt tegen pathogene bacteriën op de huid zoals Staphylococcus Aureus)

Aquatiden (beschermt tegen stressoxidatie en beschermt tegen UVB-straling, hydrateert en herstelt), Citric Acid, Rosa Canina Extract, Vit. A, B5, H en E.


Benieuwd geworden naar de producten en/of het gebruik van de apparatuur bij Skintology? Boek gemakkelijk een gratis consult via onze boekingsapp.


Interesse om Chantarelle te gebruiken in jouw schoonheidssalon? Boek dan een afspraak via ons Chantarelle-trainingscentrum.

Comments


bottom of page