top of page

Innovatieve behandelingen op maat

ONE SIZE DOESN'T FIT ALL

Filosofie

Welkom bij Skintology Skin Centre. Hier vind je de meest innovatieve behandelingen gebaseerd op internationale wetenschap en topspecialisten vanuit verschillende achtergronden. Skintology werkt vanuit het principe ‘one size doens’t fit all’, waardoor de invulling per behandeling afhankelijk is van je wensen, conditie van de huid en budget. Voor deze behandelingen maken we gebruik van de meest innovatieve, medische apparatuur, gebaseerd op internationaal wetenschappelijk onderzoek. We vertellen je er graag alles over in een persoonlijk intake gesprek.

Je eerste bezoek bij Skintology

We ontvangen je graag in ons Skin Centre voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit intake gesprek bespreken we je wensen en brengen we de conditie van je huid in kaart, om op basis van deze informatie een behandeling of behandelplan op te stellen.

We specialiseren ons in huidverbetering en laser behandelingen. We bieden o.a. definitief ontharen, vasculaire laser, food & health checks, Skin DNA-tests, Omega-checks en Cosmedische behandelingen.

SkintologyMuur.jpg
IMG_3289.jpg
skinxhydra.jpeg

"Aging is a fact of life
looking your age is not"

Skintology biedt acht verschillende formules aan met verschillende methoden en resultaten. Welke past het best bij jouw wensen?

 

Klik hier om meer te lezen over onze formules.

Skintology werkt uitsluitend met de beste merken en technologieën. Bij ons kun je ook terecht voor HydraFacial, een gepatenteerde en medische technologie om te reinigen, extracties uit te voeren en te hydrateren.

Klik hier voor meer informatie

Door middel van de SkinDNA-test achterhaal je de conditie en aandachtspunten van jouw huid op basis van je DNA.

Lees hier alles over deze innovatieve test en onze ervaringen.

Ook voor (bruids)visagie ben je bij Skintology aan het juiste adres. We werken uitsluiten met Youngblood Cosmetics, minerale make-up van topkwaliteit. Klik hier voor voorbeelden en meer informatie.

Yasmina_edited.jpg

Jasmina Cieszynska

Stagiaire schoonheidsspecialiste

Jasmina volgt de opleiding allround schoonheidssspecialiste en werkt twee dagen per week in ons Skin Centre. Ze heeft een grote passie voor haar vak en is gespecialiseerd in het geven van massages.

Contact

Pieter Vreedestraat, 5038 BD Tilburg, Nederland

+31 13 5904680

  • instagram
  • facebook

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag          10:00 - 18:00

Zaterdag                              10:00 - 17:00

Buiten onze reguliere openingstijden zijn wij geopend op afspraak. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Voorgevel 2.jpeg
bottom of page