Skintology Skin Centre

Beauty Based on Science

Innovatieve behandelingen op maat

One size doesn't fit all

Filosofie

Bij Skintology Skin Centre vind je de meest innovatieve behandelingen gebaseerd op internationale wetenschap en topspecialisten vanuit verschillende achtergronden. Skintology werkt vanuit het principe ‘one size doens’t fit all’, waardoor de invulling per behandeling afhankelijk is van je wensen en conditie van de huid. Voor deze behandelingen maken we gebruik van de meest innovatieve apparatuur, gebaseerd op internationaal wetenschappelijk onderzoek. We vertellen je er graag alles over in een persoonlijk intake gesprek.

Je eerste bezoek bij Skintology

We ontvangen je graag in ons Skin Centre voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit intake gesprek bespreken we je wensen en brengen we de conditie van je huid in kaart, om op basis van deze informatie een behandeling of behandelplan op te stellen.

Naast gezichtsbehandelingen bieden we o.a. definitief ontharen, vasculaire laser, food & health en omega-checks, Skin DNA-tests, en Cosmedische behandelingen.

Zdjecie2%20(9)_edited.jpg
Zdjecie2_edited.jpg

"Aging is a fact of life

looking your age is not"

Marble Surface

Onze Formules

Skintology biedt acht verschillende formules aan met verschillende methoden en resultaten. Welke past het best bij jouw wensen?

 

Klik hier om meer te lezen over onze formules

Marble Surface

NeoGen Plasma

Een ooglidcorrectie, het verminderen van littekens en wallen of het liften van de hals- en kaaklijn – het zijn slechts enkele voorbeelden van de talloze mogelijkheden van de NeoGen Plasma, en dat alles in slechts een enkele pijnloze behandeling, zonder chirurgische ingreep!

Marble Surface

Permanent Ontharen

Niet meer hoeven scheren, geen wondjes meer en geen ingegroeide haren.. Skintology heeft gekozen voor de meest hoogwaardige Duitse kwaliteit en betrouwbaarheid van de MeDioStar laser als ondersteuning voor deze behandelingen. 

Marble Surface

Cosmedisch

Dr. Decates komt maandelijks langs in onze salon voor cosmedische behandeling, om je te begeleiden tot de mooiste versie van jezelf. 

Contact

Pieter Vreedestraat, 5038 BD Tilburg, Nederland

+31 13 5904680

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag          10:00 - 18:00

Zaterdag                          10:00 - 17:00

Buiten onze reguliere openingstijden zijn wij geopend op afspraak. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Voorgevel 2.jpeg

| ©2019 Skintology Skin Centre | Ontwerp door Lotte Hendrikx | All rights reserved |

Voorwaarden | Privacy Statement | Skintology Skin Centre is aangesloten bij zorgverzekeraars |