(Bruids-)Visagie

YoungBlood Cosmetics. 

Clean, Luxury, Revealed

Bij Skintology kun je ook terecht voor (bruids-)visagie en advies. Wij werken uitsluitend met YoungBlood Cosmestics, dit merk is ontwikkeld door een medisch huidtherapeut met als doel om op een natuurlijke manier cosmetica te ontwikkelen die vrij is van giffen, synthetische materialen en andere schadelijke stoffen. Bijkomend voordeel daarvan is, dat je deze make-up ook kort ná je behandeling op kan brengen – in tegenstelling tot niet-minerale make-up. Daarnaast is de make-up van YoungBlood dierproefvrij en is een groot deel van de producten vegan.

 

We nodigen je graag uit om deze prachtige, hoogwaardige producten uit te proberen in onze Skin Centre in hartje Tilburg of voor een make-up advies.

 

Ook voor bruidsvisagie ben je bij ons aan het juiste adres. Op deze dag wil je natuurlijk schitteren, wij helpen je daar graag bij doormiddel van de juiste huidverzorging en passende visagi. Doordat YoungBlood cosmetics gemaakt is op basis van mineralen, blijft je make-up de gehele dag perfect zitten, zonder dat de huid wordt ‘afgesloten’. Perfect dus voor de mooiste van jullie leven! Klik op de 'boek een afspraak' knop om een afspraak in te plannen en voor onze prijslijst.